КМДА Київська міська державна адміністрація


17 листопада 2021

Віталій Кличко: Із понеділка, 22 листопада, столичні школярі повернуться за парти

Віталій Кличко: Із понеділка, 22 листопада, столичні школярі повернуться за парти

Комісія з надзвичайних ситуацій столиці ухвалила рішення про відновлення очного навчання в школах Києва з 22 листопада. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко.

«Зважаючи на динаміку зниження кількості госпіталізацій та відсотка завантаженості ліжок із киснем у медзакладах столиці, Комісія з надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про повернення за парти учнів усіх класів столичних шкіл. Очне навчання відновлять із понеділка, 22 листопада. Таке рішення ухвалили, спираючись на рекомендації фахівців, – медиків, вірусологів. Тим не менш, я хотів би звернутися до всіх мешканців столиці. Ситуація з розповсюдженням вірусу – складна. І показники захворюваності по Україні, на жаль, – досі високі. Багато регіонів, і Київ зокрема, залишаються в «червоній» зоні. Тому я закликаю всіх дотримуватися ключових протиепідемічних правил! Вакцинуватися. Бо загроза стрімкого поширення вірусу не минула. Потрібно бути дуже обережними і свідомими», – наголосив Віталій Кличко. 

Протокол № 75 від 17.11.2021 засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Про вжиття заходів із послаблення протиепідемічних заходів на території міста Києва» 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.