Головна  →  Новини  →  26 листопада 2021

Квести, майстер-класи, конкурси у рамках проведення Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти

Сьогодні, 26 листопада, у закладах столичної професійно-технічної освіти завершується проведення Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти, у рамках якого передбачено здійснення заходів щодо професійної орієнтації та популяризації професійної (професійно-технічної) освіти із залученням засобів масової інформації,    теле-, кіно-, радіокомпаній серед дітей, молоді, дорослих, планування професійного розвитку та кар’єри здобувачів освіти.

Так, у Київському вищому професійному училищі швейного та перукарського мистецтва проведено тренінг «Моя професія» для майбутніх вступників – учнів закладу загальної середньої освіти № 46 Солом’янського району м. Києва; майстер-клас «Ідеї декорування одягу» з використанням  штучних квітів, вишивки бісером, аплікацією, мереживом серед здобувачок освіти, які опановують професію «Кравець, закрійник».

У вищому професійному училищі № 25 м. Києва відбувся  квест-конкурс для здобувачів освіти з професії «Касир (в банку)», присвячений 25-річчю української гривні.

Майстром виробничого навчання державного навчального закладу «Центр професійної освіти інформаційних технологій, поліграфії та дизайну м. Києва» проведено майстер-клас з перукарської справи з Укладання волосся феном методом Брашинг та Бомбаж.

Команда здобувачів освіти "Володарі електрики" Київського професійного ліцею будівництва і комунального господарства за професією "Електромонтажник вторинних ланцюгів; слюсар-електрик з ремонту електроустаткування на автомобільному транспорті" взяла участь у конкурсному інтелектуальному заході "Професії у секторі енергоефективності - тренд сьогодні і на майбутнє".

У державному професійно-технічному навчальному закладі «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва» відбулася зустріч із засновницею Школи Краси і Бізнесу «Beauty and Business School» Дар’єю Присяжнюк під девізом «Майбутнє залежить від того, що ти робиш сьогодні».

Отже,  демонстрація можливостей професійної (професійно-технічної) освіти підвищує її престиж і підтверджує важливість для повсякденного життя та економіки України.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку