Головна  →  Новини  →  2 грудня 2021

"Утвори освітнє коло": Долучайтеся до Всеукраїнського Фестивалю Партнерства «Освітній Хакатон-2021»

 

З 6 по 12 грудня у дистанціному форматі проходитиме V Ювілейний Всеукраїнський Фестиваль Партнерства «Освітній Хакатон-2021». Захід має гасло «Утвори освітнє коло», емблему, корпоративну пошту.

Авторами є директори закладів загальної середньої освіти Києва: Спітковська Катерина Василівна (Гімназія №107 «Введенська» Подільського району м. Києва), Багінська Алевтина Тадеушівна (Гімназія №34 «Либідь» ім. Віктора Максименка Подільського району м. Києва ), Проскура Оксана Іллівна (Київська гімназія східних мов №1), Олена Олександрівна Преподобна (Спеціалізована школа № 252 імені Василя Симоненка Оболонського району м. Києва) та заступник начальника управління Державної служби якості освіти у м.Києві - Пошелюжний Олександр Валентинович. У 2021 році модератором V-го Фестивалю є Багінська Алевтина Тадеушівна.

До 02 грудня триває:

Робоча зустріч учасників Фестивалю планується 03 грудня 2021 року о 16:00 год.

Програма 

6 грудня - Динамічний понеділок

Кожна команда готує відеопрезентацію-знайомство з командою на 1 хв. (не більше) з привітаннями “Освітньому Хакатону - 5 років” з хештегом фестивалю(#Освітній_Хакатон_2021, #На_хвилі_Хакатону_5D, #Хакатон_на_хвилі_ДинамічнО_ДрайвовО_ДистанційнО_ДружньО_ДушевнО) та хештегом закладу освіти.  Закінчуємо відеопрезентацію однаково «Вітаємо на хвилі Хакатону 5D у (назва Вашого ЗЗСО)». Усі відеопрезентації-вітання оприлюднюємо у групу Фестивалю у Фейсбук 06 грудня 2021 року з 08:30 год. до 12:00 год.

7 грудня - Драйвовий вівторок

У День місцевого самоврядування відбудеться активність “Учні-вчителі-для учнів”. Усі уроки проводять учні за розкладом і попереднім узгодженням з вчителями за календарно-тематичним планом. 

8 грудня -  Дистанційна середа

Традиційно проводиться активність “Батьки-вчителі-для учнів” у дистанційній формі за попереднім узгодженням з вчителями за темами згідно з календарно-тематичним планом. Вчителі беруть участь у активності “Іду на заміну”.

9 грудня - Дружній четвер

Синхронно (одночасно), у раніше сформованих групах (03 грудня під час робочої зустрічі) проводимо заходи онлайн за складеним планом разом з партнером/партнерами по групі. Умова: всі заходи одного формату, в один час (тобто синхронно).

10 грудня - Душевна п'ятниця. День добра і благодійності!

День добра і благодійності за власним форматом. 

16: 00 год. – Спільна заключна відеоХВИЛЯ_5D “ДинамічнO ДрайвовO ДистанційнO ДружньO ДушевнO

ПІДСУМКОВА ОНЛАЙН-АКТИВНІСТЬ ВСІХ УЧАСНИКІВ ФЕСТИВАЛЮ. ОБМІН ДОСВІДОМ.

Усі відео- та фото-звіти щодня будуть розміщуватися у фейсбуці Фестивалю.

Довідково

Фестиваль засновано і вперше проведено у 2017 році. 7-13 грудня 2017 року тринадцять закладів загальної середньої освіти міста Києва стали учасниками Першого Київського Фестивалю Партнерства «Освітній Хакатон-2017».  Загальним рішенням команд стало гасло «Освітньому Хакатону БУТИ!». У 2018 році участь у Фестивалі взяли 27 закладів освіти м. Києва, серед них ДНЗ № 378 Печерського району. У 2019 році у Фестивалі взяли участь 37 закладів освіти, з яких три з Дніпропетровської, Сумської, Хмельницької областей, завдяки цьому Фестиваль отримав статус Всеукраїнського. Минулого року участь у фестивалі взяли 72 заклади освіти з 7 регіонів України. Про участь в Освітньому Хакатоні-2021 заявили 108 закладів освіти, з них 13 з різних регіонів України: Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Львівської,  Миколаївської, Сумської, Тернопільської, Черкаської, Чернігівської  областей. 

Фестиваль підтримує інноваційні освітні проєкти в умовах реформування освіти України, реалізації Концепції Нової Української школи, різнобічного розвитку, виховання і соціалізації особистості, здатної до життя в суспільстві та цивілізованої взаємодії з природою, готової до свідомого життєвого вибору та самореалізації; створення суспільства освіченого загалу, високої культури і рівних можливостей.

 

Контактні особи:
Модератор – Багінська Алевтина, (095)351-24-02, [email protected]

Координатори:
Спітковська Катерина, (063)378-34-35, [email protected]
Проскура Оксана, (050)507-08-81,  [email protected]
Преподобна Олена (099)086-83-33, [email protected]
Пошелюжний Олександр, (063)202-95-17,  [email protected]

Корпоративна пошта: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку