Головна  →  Новини  →  6 грудня 2021

6 грудня - 30-річчя Збройних сил України

6 грудня - 30-річчя Збройних сил України

6 грудня — у день ухвалення 1991 року Закону України «Про Збройні Сили України», ми відзначаємо державне свято – День Збройних Сил України. Свято встановлено постановою Верховної Ради України в 1993 році.

Збройні Сили України — це військове формування, на яке, відповідно до Конституції України, покладаються оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності. Збройні Сили України забезпечують стримування збройної агресії проти України та відсіч їй, охорону повітряного простору держави та підводного простору в межах територіального моря України.

Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил України є Президент України. Безпосереднє керівництво Збройними силами України в мирний та воєнний час.

З нагоди Дня Збросних Сил України ми продовжуємо проєкти #Захисникам_України_присвячується та #З_теплом_у_серці! Проєкти ініційовані учнівською молоддю столиці за підтримки Департаменту освіти і науки Києва та відкриті для участі кожного! Проєкти не мають рамок чи критеріїв: відео, фото, власноруч створені обереги та малюнки - усе, що грітиме та додаватиме життєвих сил нашим військовим! Висвітлюйте ваші вітання на платформі Електронного освітнього простору позашкілля Києва Все буде Добре! ОК! під хештегом #Захисникам_України_присвячується та #З_теплом_у_серці!

Дякуємо всім, хто вже доєднався до проєктів в інтернет-просторі. Робімо добрі справи з теплом у серці!

Дорогі солдати та офіцери! Нехай і надалі Ваша благородна діяльність буде цілеспрямованою та плідною, ніколи не вичерпується енергія і натхнення, а щира любов до України та народна повага надихають Вас на нові звершення! Здоров’я, добра, щастя, миру і злагоди Вам і Вашим родинам!

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку