Головна  →  Новини  →  6 грудня 2021

Долучайтеся до всеукраїнського конкурсу «Вікіпедія для школи»

З 1 грудня 2021 року до 28 лютого 2022 року проводиться всеукраїнський конкурс у вікіпроєктах «Вікіпедія для школи». ГО «Вікімедіа Україна» запрошує до участі шкільних вчителів, університетських викладачів та всіх охочих.

«Вікіпедія для школи» — конкурс статей в українській Вікіпедії, присвячений тематиці освітніх програм з де’вяти предметів, а саме: історія України, всесвітня історія, географія, зарубіжна література, інформатика, математика, українська література, українська мова, фізика. а. Цьогоріч конкурс уперше пройде не лише у Вікіпедії, а й у сестринському вікіпроєкті — Вікіцитатах.

Для участі потрібно зареєструватися в українській Вікіпедії і заповнити анкету. 

У період з 1 грудня 2021 до 28 лютого 2022 потрібно створити чи поліпшити статті зі списку пропонованих статей. 

За результатами оцінювання журі організатори нагородять переможців цінними призами, а всі активні учасники зможуть отримати сертифікати участі та пам’ятні сувеніри. 

Детальніше про конкурс та умови за посиланням: https://bit.ly/3GeSbPy

У четвер 9 грудня, вівторок 11 січня та четвер 10 лютого ГО «Вікімедіа Україна» проведе навчальні вебінари із основ редагування Вікіпедії, також заплановані сесії відповідей на запитання учасників для педагогів та усіх охочих взяти участь у конкурсі. Реєстрація на події за посиланням:https://bit.ly/334rzT9.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку