Головна  →  Новини  →  14 січня 2022

Проведено І етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WORLDSKILLSUKRAINE» за компетенцією «Перукарське мистецтво»

14 січня 2022 року проведено І етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності "WorldSkills Ukraine" за компетенцією  «Перукарське мистецтво» серед  здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти Києва на базі Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва.

Конкурсне завданная складалося тільки з практичної роботи:

модуль «А - виконання чоловічої салонної стрижки і укладання волосся.

Учасникам конкурсу необхідно було здійснити пошук творчого рішення при виконанні чоловічої стрижки; діагностику волосся; стрижку, висушування та укладання волосся, дотримуючись правил охорони праці та професійної гігієни.

До складу журі та  експертної групи ввійшли професійні та провідні фахівці: керівники салону салон «Bellmar Beaute Space» та  ТОВ НВЦ «Наталка»; барбер, перукарі-модельєри «Б’юті АРТ» та перукарні ФОП «Левченко А.В.».

За результатами підсумків визначено переможців:

I місце посів Друкаров Гліб Дмитрович, Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва

ІІ місце – Гресь Дмитро Олексійович, Київське вище професійне училище технологій та дизайну одягу

ІІІ місце – Терещенко Анастасія Олексіївна, Державний навчальний заклад «Центр професійної освіти інформаційних технологій, поліграфії та дизайну м. Києва»

Фірма ESTEL та магазин ІРІС, офіційний представник та дистриб’ютор косметики та обладнання від світових брендів, надали подарунки всім учасникам заходу - і конкурсантам, і моделям.

Конкурси краси та молодості відкривають можливість визнання унікальності творчої особистості, майстерності та професіоналізму учасників для самоствердження, вдосконалення, визначення фахового рівня і напрямів професійного зростання.  

 

Перейти до спискуВерсiя для друку