Головна  →  Новини  →  12 травня 2022

Перепідготовка незайнятого населення у Вищому професійному училищі № 33 м. Києва

Перепідготовка незайнятого населення є складовою освіти впродовж життя, що спрямована на реалізацію права кожної повнолітньої особи на безперервне навчання з урахуванням її особистісних потреб, пріоритетів суспільного розвитку та потреб економіки.

У Вищому професійному училищі № 33 м. Києва підведено підсумки навчання 14 слухачів з професій "Кондитер" та «Кухар», яке тривало за стандартами професійної (професійно-технічної) освіти на компетентнісній основі та робочим навчальним планом упродовж 6 місяців, за направленням Київського міського центру зайнятості

Оцінювали рівень професійних компетентностей представники замовників кадрів - голови державних кваліфікаційних комісій  з професії «Кухар» - Андрій Борсук, директор ТОВ «Їжак ресторація»; з професії «Кондитер» - Леся Возна, інженер-технолог харчових технологій ресторанного господарства, директор кейтерингової компанії.

Всі слухачі продемонстрували належний рівень підготовки та  отримали позитивні відгуки роботодавців та педагогів. Захист проведено дистанційно онлайн, що зумовлено воєнним станом в країні.

Ринок праці поповниться новими робітниками для громадського харчування з  кваліфікацією «Кухар 3 розряду» та «Кондитер 3 розряду».

Приємно зазначити, що всі випускники мають великі плани щодо реалізації своїх професійних навиків та здібностей в мирній вільній Україні!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку