КМДА Київська міська державна адміністрація


13 травня 2022

Україно-польська панельна дискусія у Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою

У Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою відбулася україно-польська панельна дискусія «ЄВРОПЕЙСЬКІ ЦІННОСТІ. ЄВРОПЕЙСЬКА СПІЛЬНОТА. ПЕРЕВАГИ ЗАСТОСУВАННЯ ВІДНОВЛЮВАЛЬНОЇ  ЕНЕРГЕТИКИ»

Захід проведено разом з польськими партнерами на базі Навчально-практичного центру відновлювальної енергетики, який створений і діє у Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою.

Мета - сприяння обізнаності молоді щодо європейського вектору розвитку України, європейських цінностей, на яких ґрунтується єдність та порозуміння європейської спільноти.  Культурний та науковий обмін між молоддю України та Польщі, усвідомлення спільного європейського майбутнього.

У дискусії взяли участь здобувачі освіти та працівники закладів освіти України та Польщі, управлінці, партнери.

Учнівська спільнота, педагогічні працівники та запрошені спікери заявили про солідарність з європейським вибором України, засвідчили повагу та щиру подяку польським друзям. Відзначили актуальність теми енергетичної незалежності, ефективного впровадження систем відновлювальної енергетики,  особливо в теперішніх умовах військового стану.

Обговорення перспектив застосування систем відновлювальної енергетики в Україні та Європі – неодмінна складова енергонезалежності.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.