Головна  →  Новини  →  16 травня 2022

Освітній фронт: виробниче навчання у Київському професійному енергетичному ліцеї

З першого дня війни майстри виробничого навчання, викладачі, практичний психолог, вихователі Київського професійного енергетичного ліцею були на постійному зв’язку зі своїми здобувачами освіти та їх батьками. Поступово налагодилася комунікація між усіма учасниками освітнього процесу у робочих чатах Viber, через відеоконференції у Meet.

Після проведеного моніторингу стану місцеперебування педагогічних працівників та учнів налагоджено дистанційне навчання на платформі Google Workspace for Education, а сайти викладачів із завданнями, критеріями оцінювання, відеоуроками  оновлювлено для зворотнього зв’язку через Classroom.

Здобувачі освіти І курсу з професії “Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення” навчаються виконувати технологічні операції з обробки текстових документів і табличних даних в Google документах і таблицях, створювати презентації в SlidesCarnival, SlidesMania, VistaCreate (оновлений Crello), Canva, Prezi, Genial.ly, Google Slides.

Здобувачі освіти ІІ курсу, що опановують професію “Машиніст крана (кранівник), знайомляться з прийомами виконання робіт щодо переміщення вантажів на навчальному симуляторі-тренажері крана за відеоуроками, що були попередньо записані у майстерні кранівників.

Для учнів, що здобувають професію “Слюсар-електромонтажник”, проведено поетапну кваліфікаційну атестацію на 2-й розряд за допомогою тестів, розміщених на платформі Onlinetestpad. Організація іспиту здійснювалась за допомогою Telegram-каналу викладача.

 У кожного свій фронт… Освітній процес у закладах професійної (професійно-технічної) освіти триває!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку