Головна  →  Новини  →  20 травня 2022

Виробнича практика випускників Київського центру професійно-технічної освіти

Завдяки героїчній боротьбі Збройних сил України, українці повертаються до своїх домівок, підприємства поступово відновлюють свою діяльність. Кожен на своєму місці робить кроки назустріч перемозі. Триває відновлення інфраструктури звільнених від окупантів територій. Наразі виникла велика потреба у кваліфікованих робітниках широкого профілю.

Здобувачі освіти Київського центру професійно-технічної освіти випускних груп з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» активно допомагають облаштовувати та оновлювати електропостачання населенню за місцем проживання. Практиканти усувають складні пошкодження в обладнанні систем комутації та ремонтують електроустановки з автоматизованими джерелами живлення у будівлях.

Випускники з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» проходять виробничу практику шляхом неформальної освіти на станціях технічного обслуговування і надають допомогу у ремонті авто. Аби досягнути відповідний рівень кваліфікації, вони набувають потрібних практичних навичок у трудових колективах, виконуючи роботи з установлення, регулювання та заміни запасних частин. Показують вміння з розбирання та заміни старої деталі на нову, відновлюють працездатність вузлів і механізмів за допомогою «хитрих» слюсарних прийомів.

За робітничою молоддю закладів професійної (професійно-технічної) освіти - майбутнє у розбудові нашої країни. Разом – ми сила!

Перейти до спискуВерсiя для друку