КМДА Київська міська державна адміністрація


24 травня 2022

Проєкт «Добрий вечір! Ми з України»: ансамбль «Зернятко» взяв участь у 25 благодійних патріотичних концертних програм на підтримку ЗСУ

За ініціативи директора Будинку дітей та юнацтва «Вітряні гори» міста Києва Раїси Заклецької, за участю вихованців Народного художнього колективу вокально-хореографічного ансамблю «Зернятко» започатковано і реалізовано мистецько-патріотичний благодійний проєкт «Добрий вечір! Ми з України», спрямований на підтримку України під час війни.

З 30 березня до 18 травня 2022 року в німецьких містах Ганенбах, Кірн, Бад-Кройцнах, МайнцФранкфурт, Бад Зобернгайм, Райнболен, Шльос Вартенстайн учасниками проєкту проведено 25 благодійних патріотичних концертних програм, зібрано майже 1 мільйон гривень на підтримку Збройних Сил України.

Проєкт реалізовано за організаційної підтримки  НГО «Коло друзів української культури і мистецтв» (Німеччина) та Товариства зв'язків з українцями за межами України «Україна-Світ».

Олена Фіданян, директор Департаменту освіти і науки Києва подякувала керівникові та вихованцям Народного художнього колективу вокально-хореографічного ансамблю «Зернятко» за активну національно-свідому громадянську позицію, популяризацію України у світі та нагородила учасників проєкту відомчими відзнаками Департаменту.

Також на заході були присутні представники від Посольства Німеччини в Україні та Міністерства закордонних справ України.

Разом до Перемоги! Слава Україні!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.