Головна  →  Новини  →  31 травня 2022

Профорієнтація в Київському вищому професійному училищі деревообробки

У закладах професійної (професійно-технічної) освіти розпочали роботу приймальні комісії. Наразі триває профорієнтаційна кампанія – 2022. Воєнний час та робота закладів освіти у дистанційному форматі вносять свої корективи у можливості спілкування з потенційними вступниками.

Здобувачі освіти Київського вищого професійного училища деревообробкивзяли активну участь у профорієнтаційних заходах під час святкування Дня столиці і Дня Києва. Учасники освітнього процесу вийшли на безпосередні зустрічі з молоддю столиці. Шляхом невимушеної співбесіди вони знайомили юних киян та їх батьків з перевагами та перспективами професійно-технічної освіти у сучасному світі, з училищем, у якому отримують освітні послуги із затребуваних на ринку праці професій «Кухар», «Кондитер», «Столяр», «Верстатник деревообробних верстатів».

На згадку про зустріч учні подарували символічні сувеніри та солодкі дарунки, виготовлені власними руками. Ці заходи вкотре довели, що живе спілкування – найкращий спосіб взаємодії між людьми.

Колективи столичних закладів професійної (професійно-технічної) освіти впевнені, що дев’ятикласники і випускники старшої школи, мають вибір і зможуть визначитись з майбутньою професією, адже країна у післявоєнний час потребуватиме відбудови та відновлення.


 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку