Головна  →  Новини  →  27 березня 2014

Тиждень дитячого театрального мистецтва у ДНЗ та ШДС Шевченківського району

Тиждень дитячого театрального мистецтва у ДНЗ та ШДС  Шевченківського району

З 10 по 14 березня 2014 року у дошкільних навчальних закладах району пройшов фестивальний тиждень дитячого театрального мистецтва, під час якого були організовані різноманітні заходи, спрямовані на розвиток інтересу до театралізованої діяльності.

Дошкільнята мали змогу спробувати себе у якості декораторів та костюмерів, виявити власні таланти у театралізованих  виставах. Результатом проведення тижня, за відгуками педагогів та батьків, стало збагачення уявлень дітей про театральну діяльність, окреслення перспектив розвитку їх артистичних здібностей, у дітей та батьків з’явилося зацікавлення театралізованою діяльністю, а головне – діти отримали позитивний емоційний підйом та задоволення.

 Педагогічні колективи  ДНЗ №№ 465, 419, 329, ШДС «Пізнайко» винайшли цікаві родзинки в театралізованій діяльності дітей, ознайомлюючи їх з такими нетрадиційними видами театру: театр на фартусі, театр за вікном, театр пуф, та театр повітряних кульок.  Можна  сміливо  сказати, що фестиваль  театрального мистецтва приніс велику  користь дітям-акторам, радість вдячним глядачам, задоволення  педагогам  і батькам.

Перейти до спискуВерсiя для друку