Головна  →  Новини  →  10 червня 2022

Переддипломна практика у Міжрегіональному вищому професійному училищі автомобільного транспорту та будівельної механізації

Переддипломна практика здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти є завершальним етапом навчання. Переддипломна (передвипускна) практика на виробництві здійснюється з метою узагальнення та удосконалення здобутих ними знань, практичних умінь і навичок, оволодіння професійним досвідом та готовності до їх самостійної трудової діяльності.

Наразі випускники Міжрегіонального вищого професійного училища автомобільного транспорту та будівельної механізації проходять виробничу практику на станціях технічного обслуговування, автомобільних парках міст Києва та Біла Церква, Вишневе Київської області, Житомир. с. Лучин Житомирської області та за кордоном у м. Руст (Німеччина) за місцем проживання.

Одне з головних умінь «Слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів» та  «Авторемонтників» - це здатність швидко і точно встановити причину несправності,  аби ремонтувати та якісно обслуговувати автомобілі. Учні за фахом «Машиніст землерийно-будівельних машин», «Машиніст підіймально-транспортних машин» виконують складні роботи, до поставлених завдань ставляться відповідально. «Майстри з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів» вправно справляються з діагностуванням автомобілів, адже сучасні автомобілі - це складний механізм електронних датчиків, приладів та систем.

Учасники освітнього процесу усвідомлено підходять до опанування професійних знань і впевнено прямують через освітній фронт до перемоги.

Робітнича молодь - наше гідне майбутнє!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку