Головна  →  Новини  →  17 червня 2022

Smart фабрика у Київському вищому професійному училищі технологій та дизайну одягу

Одним із завдань Smart фабрики Київського вищого професійного училища технологій та дизайну одягу є надання додаткових компетентностей здобувачам освіти та дорослому населенню.

У цей нелегкий для нашої країни час працівники закладу освіти виявили бажання оволодіти додатковими компетентностями з пошиття одягу для благородної справи - виготовлення військової амуніції та виробів першої необхідності для людей зі складними життєвими обставинами.

Злагоджено та організовано працює бригада, що створена з числа фахівців училища, педагогічних працівників та здобувачів освіти, для виконання замовлень різних волонтерських організацій. Учасники бригади опанували додаткові практичні навички на вишивальному, розкрійному, спеціальному обладнанні; оволоділи компетентностями з пошиття одягу, зокрема жіночої білизни, термобілизни, балаклав, маскувальних костюмів, розгрузок з кишенями для магазинів АК,  наколінників; з вишивки шевронів, а також постільної білизни, подушок тощо.

На сьогодні робітничі професії швейної галузі є затребуваними для забезпечення потреб населення нашого регіону та України!

Перейти до спискуВерсiя для друку