Головна  →  Новини  →  23 червня 2022

Колектив авторів Київського фахового коледжу прикладних наук посів І місце у Всеукраїнському конкурсі «ПЕДАГОГІЧНИЙ ОСКАР-2022»

Участь у традиційному Всеукраїнському конкурсі «ПЕДАГОГІЧНИЙ ОСКАР» є важливою подією для спільноти Коледжу. Щоразу цьому передує серйозна науково-методична робота й апробація на виставці методичних розробок під час відбіркового туру в Коледжі. Цьогоріч цей етап подолали 6 індивідуальних і колективних конкурсних робіт різного спрямування, які були надіслані до ДУ «Науково-методичний центр ВФПО» для участі у фінальному етапі конкурсу.

За висновками журі конкурсна робота із застосуванням сучасних технічних та інформаційних засобів навчання «Створення платформи міжнародного освітнього ресурсу з вивчення американської і української жестових мов» за впровадження інноваційного освітнього середовища закладу фахової передвищої освітипосіла І місце в номінації «Інновації науково-методичного забезпечення освітньої діяльності та управління закладу фахової передвищої освіти». Методична розробка стала узагальненням досвіду роботи фахівців Коледжу над міжнародним грантом в галузі інклюзивної освіти. Над розробкою працювала команда авторів у такому складі: директорка Коледжу Ганна Щуцька, голова циклової комісії соціальної комунікації, перекладач-дактилолог Оксана Терещенко, завідувачка відділення бізнесу, фахівчиня з англійської філології Анна Сокол, соціальний педагог Ольга Милокост, фахівці з технічного забезпечення Дар’я Даценко та Людмила Лазорик.

Вітаємо переможців з такими серйозними досягненнями! Бажаємо наснаги й невичерпної енергії для продовження роботи в цьому напрямі!

Ознайомитися з результатами конкурсу: https://nmc-vfpo.com/pedagogichnyj-oskar/

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку