Головна  →  Новини  →  24 червня 2022

Бінарний урок-панорама у Київському вищому професійному училищі технологій та дизайну одягу

Сучасна поетеса Зоя Ружин видала збірку патріотичних поезій “За перемогу! За волю народу!” про повномасштабне, жорстоке вторгнення росії. З цієї нагоди у Київському вищому професійному училищі технологій та дизайну одягу відбувся бінарний урок-панорама з української літератури та історії України “Відлуння патріотичної поезії” у змішаному форматі.

Поетичні рядки, що звучали з вуст молоді, спонукають глибоко осмислювати свою історію, вивчати та шанувати свою культуру, традиції, мову. Учасники освітнього процесу, рятуючись від війни, опинилися в далеких чужих краях. Тому з Іспанії, Німеччини лунала поезія Зої Володимирівни з  вуст учениць  та педагогів.

Під час уроку-панорами учасники події мали можливість насолодитися витворами мистецтва швейного профілю – колекцією вбрання в національному стилі, що, як і мистецтво художнього слова, є виявом вільного творчого генію українців.

Педагог закладу освіти Ярослав Байда наразі знаходиться на передовій і “пише” хроніку війни, створюючи портрети побратимів - захисників і захисниць України. На уроці була презентована виставка його фоторепродукцій та портретів.

Педагогічний колектив та учнівська молодь мали нагоду зануритись у світ наших спільних переживань, болю і водночас віри в перемогу правди, добра і справедливості.

Перейти до спискуВерсiя для друку