Головна  →  Новини  →  30 червня 2022

У закладах професійної (професійно-технічної) освіти столиці вручено документи про освіту державного зразка випускникам - 2022!

Війна внесла свої корективи у наше життя, винятків немає і на освітньому фронті.

У закладах професійної (професійно-технічної) освіти Києва відбулась урочиста мить - вручення документів про освіту державного зразка більше як 4,6 тис. випускникам, що отримали 4,2 тис. дипломів та свідоцтв кваліфікованого робітника, з них – 109 з відзнакою; близько 400 - дипломів фахового молодшого бакалавра; більше 2,9 тис. - свідоцтв про повну загальну середню освіту та 1 Золоту медаль «За високі досягнення у навчанні».

Більшість здобувачів освіти отримали відзнаки за активну участь у громадському житті та спортивні досягнення, а батьки -  подяки за успішне виховання своїх дітей, за те, що виростили зрілих, відповідальних громадян, справжніх патріотів батьківщини.

Позаду залишилися роки учнівства: веселі, щасливі, наповнені радістю відкриттів і незабутніх зустрічей, які подарували вірних друзів та мудрих наставників. Вчорашні учні йдуть у доросле життя, обравши свій шлях на виробничих місцях підприємств, установ, організацій нашого міста та регіонах України за місцем проживання, готові до виконання професійних завдань! Наразі, зважаючи на воєнний стан, юні фахівці своєї справи йдуть захищати рідну землю у лавах Збройних сил України.

Хоч день цей і обпалений війною.
Та все ж омріяний час випуску настав.
Ви промінь світла понесли з собою
Знання і вміння кожен з вас надбав.

 Випускники ошатні, як годиться,
Сьогодні вам всі лаври на землі!
Але диплом – то лиш в руках синиця
Вас кличуть вдаль, у небо журавлі.

 Нехай в житті вам усміхнеться небо,
Та кожен що посіє, те й пожне,
Тож наполегливим, сміливим бути треба,
Достойно жити, бо життя одне.

 Щасливого, мирного, переможного життєвого шляху випускникам 2022 року закладів професійної (професійно-технічної) освіти Києва! Тримаємо міцний освітній стрій та віримо в перемогу!

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку