Головна  →  Новини  →  1 липня 2022

Вітаємо вихованців Київської МАН з перемогою у Е-NNOVATE 2022

Вихованці Київської МАН, випускники Політехнічного ліцею НТУУ "КПІ" Ігор КЛИМЕНКО та  Андрій ДЕМЧЕНКО були нагороджені золотими медалями інноваційної виставки  E-NNOVATE — INTERNATIONAL INNOVATION AND INVENTION SHOW 2022!

Ігор Клименко представляв на цьому заході в категорії «Industry 4.0» свій проєкт «QUADCOPTER MINES DETECTOR», науковий керівник - Олег Володимирович Козленко, завідувач наукової лабораторії кріогенної техніки кафедри Загальної та теоретичної фізики Фізико-математичного факультету КПІ ім. Ігоря Сікорського, заслужений вчитель України.

З його роботою можна ознайомитись на віртуальному стенді: https://e-nnovate.eu/virtual-booth.php?id=58.

Андрій Демченко взяв участь у виставці з проєктом «Smart Pot - Automatic microclimate support system for growing plants based on stm32» в категорії «Electronics and IoT». Наукова керівниця - Булигіна Людмила Вікторівна, асистентка кафедри інформаційної безпеки фізико-технічного інституту КПІ ім. Ігоря Сікорського, керівниця секції Кіберезпека Київської МАН.

Його віртуальний стенд знаходиться за адресою: https://e-nnovate.eu/virtual-booth.php?id=61.

Інноваційна виставка E-NNOVATE була започаткована з метою поєднати традиційні інноваційні виставки з віртуальним світом та надати можливість розробникам представити свої роботи широкій аудиторії зручним, ефективним і економічним способом. E-NNOVATE – це платформа однодумців, яка дозволяє просувати інноваційні ідеї в найдальші куточки світу. Виставка E-NNOVATE охоплює 17 категорій від сільського господарства й логістики до охорони здоров’я та інформаційних технологій Кожний учасник має власний віртуальний стенд, на якому представлені відео та постер з описом роботи.

Вітаємо переможців, їх керівників й батьків, а також всіх, хто підтримує юних талановитих науковців в такий непростий час! Всіх, хто вірить в наші перемоги та майбутнє України!

Бажаємо нових перемог та досягнень!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку