Головна  →  Новини  →  9 серпня 2022

Приклади руку до реалізації таланту: вступай до закладу професійної (професійно-технічної) освіти

Ким бути? Куди піти навчатись? Яку професію обрати? Ці питання постають перед випускниками шкіл та їх батьками. Необхідно зробити вибір, а це завдання непросте.

На подібні питання щодня дають відповіді досвідчені та кваліфіковані працівники приймальних комісій у закладах професійної (професійно-технічної) освіти столиці. Вступна кампанія – 2022 продовжується!

У Київському вищому професійному училищі швейного та перукарського мистецтва консультанти знайомлять відвідувачів з умовами вступу та особливостями навчання за робітничими професіями для різних економічних напрямків, за якими здійснюється підготовка:

  • легка промисловість - "Кравець. Закрійник", "Вишивальник. Кравець",
  • сфера обслуговування - "Перукар (перукар-модельєр)",
  • громадське харчування - "Кухар. Кондитер".

Ці професії розвивають талант та творчість. У народі кажуть, що зробити людину красивою і цікавою можуть 3 майстри – один з них кравець, другий – перукар, третій – кухар. І це правильно, адже елегантний, зручний і сучасний одяг на людині з вдало підібраною зачіскою, можуть не тільки змінити її внутрішній стан, а зробити її на певний час щасливою. Кулінарні роботи кухаря можна порівняти з творчістю художника, який любить пригощати інших стравами, вигадувати нові мікси та смаки.

Звертаємо увагу, що приймальна комісія закладу освіти працює з 09:00 до 17:00 (понеділок-п’ятниця), контактні телефони навчальних корпусів у Солом’янському районі – +380 (93) 339 43 99; у Подільському районі – +380 (93) 205 21 64.

Сьогодні, як ніколи, в умовах воєнного стану, висококваліфіковані працівники потрібні нашій державі. Все є і буде Україна!

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку