Головна  →  Новини  →  15 вересня 2022

Спортсмени Київського фахового коледжу прикладних наук отримали Подяки з нагоди Дня фізичної культури та спорту

З нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України, у столиці нагородили видатних спортсменів за високі спортивні досягнення та розвиток спорту України. Серед нагороджених – спортсмени з порушеннями слуху Київського фахового коледжу прикладних наук, спортивна гордість і надія України. Подяку від імені голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової отримав Стефан Карабець, студент відділення бізнесу, кандидат у майстри спорту з волейболу 2021 року, Чемпіон Європи серед юнаків з пляжного волейболу U-19 (м. Баден, Австрія 2022), дефлімпієць, член Національної збірної команди України з волейболу.

Подякою Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) було відзначено Тараса Ничипорука, студента бакалаврату з технологій фешн-бізнесу, кандидата в майстри спорту з волейболу, срібного призера Чемпіонату світу, Лауреата спортивного року 2021 (Житомирщина).

Дякуємо хлопцям, що представляють Україну на міжнародній арені, демонструють світові мужність, наполегливість і жагу до перемоги всього українства. Сьогодні це важливо, як ніколи. Бажаємо витримки, міцного здоров’я та нових яскравих нагород!

Більше інформації за посиланням:

https://pechersk.kyivcity.gov.ua/news/27754.html

Перейти до спискуВерсiя для друку