Головна  →  Новини  →  30 вересня 2022

Київська МАН розгалужує партнерську мережу!

Київська МАН та Музей історії міста Києва підписали меморандум про співпрацю. Тепер учні київських шкіл – члени Київської МАН зможуть працювати над своїми проєктами в архівах та фондах цього матеріалізованого літопису столиці України.

Підписання документу відбулося в ході круглого столу "Історія Києва — історія європейського міста". Під час цієї творчої зустрічі педагогів Київської МАН, представників Департаменту освіти і науки та Музею обговорено питання впливу та потенціалу музеїв на освітній процес. Керівник секції "Педагогіка" Лариса Карчина розповіла присутнім про проєкти "Музейна педагогіка" та Учнівська Музейна карта, які вже кілька років впроваджуються в Київській МАН.

Також у переддень Дня працівників освіти відбулася Десята науково-практична конференція, присвячена музейній педагогіці, участь у якій беруть освітяни Київської МАН.

Ці знакові для освітян заходи відбулися у річницю народження Михайла Грушевського — українського державника, науковця, історика, вивчення спадщини якого є завжди актуальним як для української науки, так і для української культури.

Освіта та культура – це дві найважливіші складові ідентичності, синергія яких дає дуже потужний результат у формуванні духовного контенту українського суспільства.

Перейти до спискуВерсiя для друку