Головна  →  Новини  →  3 листопада 2022

У гімназії "Домінанта" відбулася зустріч з професійним економістом і аналітиком Володимиром Зубченко

Майбутнє економіки нашої країни за навчанням бізнесу та інноваціям! Володимир Зубченко – молодий вчений з Корпорації «Науковий парк Київського університету імені Тараса Шевченка» зустрівся зі старшокласниками.  

Щоразу, коли гімназію «Домінанта» відвідують неординарні талановиті особистості, перехоплює подих від їх несамовитого прагнення безперервно навчатися, бути універсальним в багатьох царинах науки, мистецтва, спорті. Такими були наші гості в різний період часу – Перший космонавт України Леонід Каденюк, астроном і дитячий письменник Клім Чурюмов, Чемпіон світу з шахів Гаррі Каспоров. 
 
Зустріч, яка відбулася у пам'ятний для усієї школи день – день Посвяти в гімназисти, - теж подарувала старшокласникам неймовірну можливість поспілкуватись, перейняти досвід активної комунікації у відомого бізнес-аналітика, засновника Бізнес-школи Київського національного університету ім. Т. Шевченка Володимира Зубченка. 
 
Володимир Петрович поділився практичними порадами, фішками, як просувати свою ідею, як мотивувати та на що особливо потрібно звернути увагу під час презентації. 
Автор неймовірних майстер-класів, лекцій, тренінгів, воркшопів Володимир Зубченко розповів, як навчитися приймати безпомилкові рішення, що таке бізнес-аналітика, які інтелектуальні розробки стартапів широко впроваджуються в життя, як сьогодні використовується штучний інтелект і хмарні технології в режимі реального часу.
 
Бізнес-тренер звернувся до учнів: «Кому багато дано – з того й багато спитають. Шукайте своє, інвестуйте свої знання вже сьогодні, бо як кажуть, вчора рано, сьогодні ніколи, а завтра може бути пізно. Ви - креативні, допитливі, розумні, енергійні, натхненні гімназисти, ви просто неймовірні. Церемонія посвіти відбувається в особливий для нашої країни час, і це ще більше підсилило її значимість та зворушливість.
Світлано Василівно, дякую щиро за запрошення та Вашу титанічну роботу – гімназія «Домінанта» відкриває учням унікальні можливості для навчання та особистісного розвитку. Побувавши тут, відчуваєш емоційне піднесення та віру в перемогу, яку кожен наближає своєю працею.»
 
На завершення зустрічі Володимир Зубченко запропонував долучитися усім бажаючим до освітніх програм, місія яких – сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, створювати і розширювати можливості для молодих та відповідальних лідерів, які стануть генераторами змін.
 
Автор - гімназя "Домінанта"
 
Перейти до спискуВерсiя для друку