Головна  →  Новини  →  7 листопада 2022

Тримаємо освітній фронт

Доволі часто звучить питання: скільки людині потрібно для щастя? Останнім часом - зовсім небагато. Щире, тепле слово, що зігріє душу, гідний вчинок, що стане прикладом і надихне інших, мирне небо і найбажаніша Перемога. Не секрет, що найбільше зараз потребують допомоги та підтримки наші військові.

Сьогодні захисники та захисниці, що знаходяться на передовій або незабаром вирушать звільняти та захищати наші території від російського окупанта, мають відчувати підтримку цивільного населення в тилу.

Кожен повинен робити те, що вміє виконувати добре…

Одна із задач, над якою сьогодні працює колектив Вищого професійного  училища № 33 м. Києва - підтримати бойовий дух захисників і додати віри у нашу перемогу.

Педагогічний, батьківський та учнівський колективи долучилися до збору передачі підрозділам Збройних сил України, що знаходяться в місцях найактивніших бойових дій. На «замовлення» військових - хоробрих хлопців та дівчат, майстри виробничого навчання та здобувачі освіти із теплом у серці готують різні смаколики: торти, ромові бабки, кекси, тістечка, здобні вироби, терті пироги, вітамінні набори та варення тощо.

Збір та відправка «передачі» стали вже традиційними, адже так хочеться віддячити та подарувати родинне тепло нашим захисникам.

Працюємо далі задля перемоги!

Слава Збройним силам України!

Перейти до спискуВерсiя для друку