Головна  →  Новини  →  9 листопада 2022

День української писемності та мови у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

Українська нація має молоде обличчя та героїчне минуле за плечима. Сильні, незламні, вмотивовані, безстрашні та талановиті молоді українці змінюють історію сучасної України. Українська мова стає їх зброєю, захистом і символом нескореності. Під час повномасштабної війни з російською федерацією наша мова змінюється сама і змінює світ. 

Тепер у всіх на слуху слова українських стрілецьких пісень чи гасла на кшталт «Слава Україні! Героям слава!». На площах європейських міст люди виходять на акції з україномовними плакатами, а чимало зарубіжних волонтерів і політиків вивчають українську мову, говорячи слова підтримки нашому народу.

У День української писемності та мови ми ще раз маємо усвідомити, що підтримка нашої культури, традицій та мови під час війни посилює нас і послаблює ворога. Наша рідна мова - українська, і ми неймовірно цим пишаємось!

Відеовітання з Днем української писемності та мови усім освітянам, киянам та гостям столиці від творчого колективу Київського вищого професійного училища будівництва і архітектури https://youtu.be/1YECrqHS--4

Нехай материнське слово буде для всіх нас духовним джерелом життя і оберегом. Щастя, добра, нових здобутків в ім’я зміцнення нашої Батьківщини – України!

Перейти до спискуВерсiя для друку