Головна  →  Новини  →  14 листопада 2022

Київське вище професійне училище будівництва і дизайну: Підвищуємо педагогічний досвід на міжнародному рівні!

Педагоги та здобувачі освіти Київського вищого професійного училища будівництва і дизайну є активними учасниками Міжнародних виставок, конференцій та конкурсів. Це дає їм можливість проявити себе, показати свої навички та здібності на компетентнісній основі, навчаючись та працюючи у закладі професійної (професійно-технічної) освіти.

Цього року попри повномасштабну війну, розв’язану росією проти України, відбувся XIX Міжнародний конкурс творчих робіт учнів, студентів, аспірантів та вчителів «Уроки війни та Голокосту – уроки толерантності», організований Українським інститутом вивчення Голокосту «Ткума».

Здобувачі освіти на конкурсі впевнено продемонстрували свою конкурентоздатність, продовжують навчатися у інших учасників заходу, розширюючи свій світогляд.

Педагоги удосконалюють свою педагогічну майстерність і мають можливість упроваджувати в освітній процес нові знання і методики.

У фіналі конкурсу із сотні заявок серед освітян викладачка Київського вищого професійного училища будівництва і дизайну Кваша Наталія Валеріївна посіла III місце за методичну розробку «Застосування методу «тригер» на уроках історії».

Перейти до спискуВерсiя для друку