Головна  →  Новини  →  7 грудня 2022

Волонтерство спільно з благодійними фондами та громадськими організаціями у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

У Київському професійному ліцеї транспорту учні, що  опановують професію «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; токар», долучилися до активної участі, як волонтери, у роботі благодійного  фонду «Товариство – Разом за життя» та громадської організації «Український код», а особливо - Ярощук Андрій. Хлопцю лише 18 років, але він чітко усвідомлює себе українцем і намагається максимально принести користь державі, виконуючи свою повсякденну роботу.

Колектив Київського вищого професійного училища технологій та дизайну одягу у рамках предметного тижня з предметів «Захист України» та «Історія України» провів волонтерську акцію, присвячену Збройним Силам України. Через представників благодійного фонду нашим військовим на передову було передано різні смаколики, мед, овочі тощо.

Разом з тим, здобувачами освіти оформлено патріотичний куточок «Наближаємо перемогу разом», в якому представлено фото випускників, які захищають нашу Батьківщину, а також репродукції портретів «Воїни світла».

Попри всі перешкоди націю вільних українців не зламати!

Разом до перемоги!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку