Головна  →  Новини  →  8 грудня 2022

Стартувала професійно-орієнтаційна робота у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

Для популяризації професійної (професійно-технічної) освіти серед дітей, молоді, професійного розвитку та кар’єри розпочато проведення заходів щодо професійно-орієнтаційної роботи у закладах освіти.

Державний професійно-технічний навчальний заклад «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва» організував проведення профорієнтаційних зустрічей у закладах загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №№ 29 Оболонського району та 31, 201 Дніпровського району м. Києва.

Здобувачі освіти шкіл мали можливість спробувати себе у виготовленні найпростіших ювелірних прикрас, зрозуміти наскільки цікавими та філігранними вони є, пізнати світ професій центру:

Ювелір (ювелір-модельєр),

Ювелір-монтувальник,

Ювелір-закріпник,

Огранувальник вставок для ювелірних та художніх виробів.

Майстри виробничого навчання провели цікаві майстер-класи з ювелірної справи, розповіли про заклад освіти, про робітничі професії, презентували  відео про діяльність центру та надали консультації щодо  подальшого навчання та шляхи опанування кар’єрного професійного успіху.

Заклади загальної середньої освіти готові до співпраці із закладами професійної (професійно-технічної) освіти. Впевнені, що заклади освіти отримають майбутніх учнів, а місто Київ – кваліфікованих фахівців!

Перейти до спискуВерсiя для друку