Головна  →  Новини  →  30 січня 2023

«EU4Skills Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб в Україні» на базі Навчально-наукового центру професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України

У Навчально-науковому центрі професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України впроваджено підготовку слухачів з числа молоді та дорослих  внутрішньопереміщених осіб  на короткострокових курсах професійно-технічної освіти за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

Ця форма навчання реалізується в рамках проєкту «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) «EU4Skills / Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб в Україні», до якого долучився і заклад освіти.

  Програма підготовки розрахована на 7 тижнів і передбачає професійно-теоретичне навчання на базі закладу освіти, а професійно-практичне - на робочих місцях в умовах виробництва. Навчання слухачів здійснюють досвідчені фахівці. Учасники освітнього процесу із задоволенням та високим рівнем мотивації відвідують заняття в непростих реаліях сьогодення. Це дає їм можливість не тільки навчатися, а й спілкуватися між собою, відволікатися від своїх непростих життєвих ситуацій та будувати нові плани стосовно роботи.

Наразі навчається 30 осіб, планується підготовка ще у двох навчальних групах. Запрошуємо на навчання!

  ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку