Головна  →  Новини  →  21 лютого 2023

Столичні школи 22-24 лютого працюватимуть у змішаному форматі навчання

Столичні школи 22-24 лютого працюватимуть у змішаному форматі навчання

У період з 22 до 24 лютого всі 404 столичні школи, які працюють в змішаному форматі навчання, не будуть змінювати свій режим роботи. В усіх школах дистанційне навчання організоване як паралельний процес, тому в будь-який день батьки можуть прийняти рішення залишити дитину вдома та підключити її до навчання дистанційно. Про це повідомив Департамент освіти та науки м. Києва.

«Війна в країні триває вже рік і небезпечним є кожен її день. У столиці розроблений чіткий безпековий механізм для всіх закладів освіти і весь персонал проінструктований щодо дій у разі повітряних тривог. Крім того всі 404 школи, які працюють в очному режимі, мають укриття, де можуть розміститися всі учні разом з персоналом закладу. Також треба взяти до уваги і той факт, що підприємства та відомства в ці дні будуть працювати у звичайному режимі, а це значить, що залишити дітей, особливо молодшого віку, батькам буде ні на кого», – заявили в Департаменті.

У Департаменті нагадали, що 22-24 лютого, як і в інші дні, необхідно чітко дотримуватись правил безпеки та не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Перейти до спискуВерсiя для друку