Головна  →  Новини  →  20 березня 2023

Інформаційна сесія для журналістів регіональних видань у рамках програми «EU4 Skills: Кращі навички для сучасної України» в Міжрегіональному центрі ювелірного мистецтва

 У Міжрегіональному центрі ювелірного мистецтва м. Києва за підтримки Європейського Союзу та його держав-членів - Німеччини, Польщі та Естонії у межах програми «EU4 Skills: Кращі навички для сучасної України» відбулася Інформаційна сесія для журналістів регіональних видань. Не зважаючи на воєнний стан в країні, журналісти представляли різні регіони України: від сходу до заходу, від півночі до півдня.

Під час Інформаційної сесії колектив закладу освіти презентував результати і досягнення реформи професійної освіти, які, в першу чергу, пов’язані з передачею фінансування закладів професійної (професійно-технічної) освіти з державного бюджету до бюджету територіальної громади міста Києва.

Ключовими перетвореннями є: зміни зовнішнього вигляду будівлі закладу, створення двох потужних навчально-практичних центрів («Офіс-спейс» щодо вдосконалення практичної підготовки слухачів з професій сфери послуг; з професій декоративно-прикладного мистецтва).

Модернізація освітнього середовища, матеріально-технічної бази закладу освіти спонукала до впровадження у освітній процес новітніх інформаційно-комп’ютерних технологій із застосуванням сучасного обладнання, вдосконалення змісту професійної підготовки, пошуку нових підходів до організації освітнього процесу, орієнтиром якого є реальні бізнес-запити.

Викладачка професійно-теоретичної підготовки Київського вищого професійного училища будівництва і дизайну Наталія Малець на пресбрифінгу представляла педагогів професійної освіти столиці. Перед учасниками події поділилася власним досвідом та успіхами матеріально-технічного забезпечення навчальних аудиторій закладу освіти, зокрема впровадженням та участю у європейських освітніх проєктах; висвітлила питання самоосвіти та всебічного розвитку педагогів, тренінгів, семінарів, практикумів тощо; організацією проведення профорієнтаційної роботи в закладі освіти, майстер-класів та онлайн зустрічей для абітурієнтів.

Тримаймо освітній стрій!

Разом до Перемоги!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку