Участь здобувачів освіти Київського професійного коледжу сфери послуг VII Міжнародному фестивалі ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023»
Завершено ще одну подію в світі кулінарного та кондитерського мистецтва – VII Міжнародний фестиваль ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023», який був організований спільно із Громадською спілкою «Український кулінарний союз» та Академією професійної освіти «Меркур».
Головна мета фестивалю – розвиток професійних навичок і творчості студентів, популяризація досягнень у галузі ресторанного господарства, втілення креативних ідей для розширення асортименту кулінарних страв і кондитерських виробів, демонстрація професійних навичок кухарів, кондитерів, дизайнерів.
За результатами експертів-журі зусилля здобувачів та здобувачок Київського професійного коледжу сфери послуг гідно оцінені в категоріях:
"Бенто торт"
1 місце - Отрок Анастасія
2 місце - Ярмоленко Ярослава
"Художня робота з тіста"
2 місце - Радуцька Марія
3 місце - Сидоренко Назарій
"Сучасна вулична їжа"
3 місце - Жутник Діана, Нестерко Олександр
"Страви сучасної української кухні"
3 місце - Горовенко Артем
Учасники мали змогу взяти участь у професійних освітніх семінарах та майстер-класах з дегустаціями борщу, приготовлених за авторськими рецептурами викладачів кафедри технології та організації ресторанного господарства Державного торговельно-економічного університету; здобути нові знання і набути досвіду під час професійного спілкування із шеф-кухарями та шеф-кондитерами міжнародного рівня.
Не перестаємо уклінно дякувати нашим Захисникам та Захисницям, завдяки яким навчаємо та навчаємося в незалежній країні!