КМДА Київська міська державна адміністрація


25 лютого 2015

Відбулось засідання Колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту

Відбулось засідання Колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту

25 лютого 2015 року в приміщенні Міжрегіонального вищого училища зв′язку (бульвар Тараса Шевченка, 56) відбулось засідання Колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Під час колегії освітяни та батьківська громадськість обговорили питання, які є важливими для киян. Колегія розглянула впровадження інновацій в дошкільній освіті: система «Електронний запис дітей до дошкільних навчальних закладів комунальної власності міста Києва» та «Електронна програма організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах міста Києва».

Важливим питанням для обговорення освітянами на Колегії став порядок розроблення та затвердження міської цільової програми розвитку столичної освіти на 2016-2020 роки.

Рішення Колегії Департаменту:

Про електронний запис дітей до дошкільних навчальних закладів;

Про електронну програму організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах;

Про порядок розроблення та затвердження Міської цільової програми розвитку столичної освіти на 2016-2020 рр.;

Про погодження плану роботи Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на 2015 рік.

 

Довідковий матеріал. Електронний запис дітей до дошкільних навчальних закладів комунальної власності територіальної громади міста Києва – реалії та перспективи




При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.