Головна  →  Новини  →  21 травня 2015

Естафета єдності, звитяги та слави

Естафета єдності, звитяги та слави

22 травня 2015 року о 15:30 у рамках національно-патріотичного проекту учнівської молоді м. Києва "Нам Україна вище над усе!" відбудуться урочистості з нагоди передачі прапора 14 мотопіхотної бригади бійців АТО ліцеїстами Технічного ліцею міста Києва полковнику, Герою Бельбека, Герою України, депутату Верховної Ради України Мамчуру Юліану Валерійовичу та лідерам учнівського самоврядування Голосіївського району. Урочистості пройдуть у парку культури і відпочинку «Перемога» (бульвар Перова, 2), що знаходиться у Дніпровському районі міста Києва.

Місце передачі прапора обрано не випадково. Меморіали і пам’ятники парку обумовлюють героїчну назву священного місця Дніпровського району – «Перемога».  Курган Безсмертя, біля якого відбудуться урочистості, зведений із землі, що взята з партизанських і солдатських могил, в тому числі з братських могил Яновських лісів у Польщі.

Бойовий стяг військового формування передали учням столиці захисники Вітчизни, які виконують бойові завдання в зоні АТО, висловлюючи таким чином подяку всім дітям за підтримку і патріотичну свідомість, міцну громадянську позицію. Прапор 14 мотопіхотної бригади урочисто майорів на флагштоку Технічного ліцею, де було встановлено почесну варту.

Лідери учнівського самоврядування «ДНІПРО» прийняли Естафету єдності, звитяги та слави від вихованців ліцею-інтернату № 23 «Кадетський корпус» з посиленою військово-фізичною підготовкою Шевченківського району м. Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку