Головна  →  Новини  →  17 квітня 2014

Звітний концерт «Єдина країна – единая страна» у рамках Всеукраїнського фестивалю дитячо-юнацької творчості «Чисті роси»

Звітний концерт «Єдина країна – единая страна» у рамках Всеукраїнського фестивалю дитячо-юнацької творчості «Чисті роси»
16 квітня 2014 року на сцені Концертного залу Київського Палацу дітей та юнацтва відбувся звітний концерт «Єдина країна – единая страна» творчих колективів відділу художньої творчості в рамках міського етапу Всеукраїнського фестивалю дитячо-юнацької творчості «Чисті роси». 
У концерті взяли участь 12 творчих колективів відділу, загалом біля 700 дітей – вихованців різних рівнів навчання. Концерт пройшов з великим успіхом, знайшов щирий відгук у глядачів та журі фестивалю. 
Журі фестивалю, серед членів якого відомі діячі освіти, культури та мистецтв, високо оцінило виконавську майстерність колективів, сценічну культуру, збереження кращих традицій національної культури та мистецтва, високий художній рівень концертного репертуару та його виховного впливу на формування духовності, патріотичності та морально-етичних цінностей у дітей та юнацтва. Особливо була відзначена режисура концерту, загальний позитивний настрій та оригінальність номерів, серед яких було багато прем’єрних та синкретичних.
Перейти до спискуВерсiя для друку