КМДА Київська міська державна адміністрація


28 травня 2015

Відкриття меморіальної дошки в еколого-природничому ліцеї № 116

Відкриття меморіальної дошки в еколого-природничому ліцеї № 116

27 травня 2015 року в еколого-природничому ліцеї № 116 міста Києва відбувся мітинг з нагоди відкриття меморіальної дошки випускнику Бойку Віталію Васильовичу, бійцю 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» МО України, який загинув при виконанні військового обов’язку в Луганській області смт. Георгіївка 27.07.2014, захищаючи територіальну цілісність та недоторканість України.

Бойко Віталій Васильович – активний учасник революції Гідності на Майдані Незалежності, з перших днів брав участь у проведенні  антитерористичної операції на сході України. Нагороджений орденом «Вірність присязі» посмертно.

На подвір’ї навчального закладу зібралися вшанувати пам'ять Бойка Віталія його родичі, рідні та близькі, однокласники, побратими, педагоги та учні ліцею, представники громадських і волонтерських організацій, журналісти та мешканці району.

У заході взяли участь перший заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації А.Крилюк, начальник управління освіти Г.Полторак, заступник військового комісара Печерсько-Голосіївського об’єднаного районного у місті Києві військового комісаріату П.Годованюк, перший комбат Батальйону «Айдар» С.Мельничук.

Присутні вшанували хвилиною мовчання усіх, хто загинув, захищаючи свою землю, майбутнє України.

Останню військову честь віддав почесний караул стройовим маршем під музику військового оркестру.

Дякуємо за подвиг і вірність Україні!

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.