КМДА Київська міська державна адміністрація


29 травня 2015

Відкриття меморіальної дошки випускникам школи ІІ-ІІІ ступенів № 319 імені Валерія Лобановського міста Києва

Відкриття меморіальної дошки випускникам школи ІІ-ІІІ ступенів № 319 імені Валерія Лобановського міста Києва

29 травня 2015 року у школі ІІ-ІІІ ступенів № 319 імені Валерія Лобановського міста Києва відбулося відкриття меморіальної дошки випускникам, патріотам своєї країни – Полонському Віталію Анатолійовичу та Дмитріву Святославу Сергійовичу, які віддали найдорожче, що є у кожного з нас  – власне життя. Життя за свободу, незалежність, за мирне небо України.

Дмитрів Святослав,  військовослужбовець 3 танкової бригади військової частини П/П В 1252, загинув 31.01.2015 від поранень, отриманих внаслідок військових дій біля с. Катер, Донецької області.

Полонський Віталій, старший солдат, стрілець-помічник гранатометника 2 мотопіхотного відділення 3 взводу 3 мотопіхотної роти В/Ч П/П В 2277, загинув 30.11.2014, виконуючи обов’язки військової служби поблизу блок-посту біля смт. Дмитрівка, Луганської області.

На подвір’ї навчального закладу зібралися вшанувати пам'ять загиблих випускників їх родичі, рідні та близькі, однокласники, побратими, педагоги та учні школи, представники громадських і волонтерських організацій, мешканці Голосіївського району.

У заході взяли участь представники Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, управління освіти, Печерсько-Голосіївського об’єднаного районного у місті Києві військового комісаріату.

Присутні вшанували хвилиною мовчання усіх, хто загинув, захищаючи свою землю, майбутнє України.

Учні школи запалили свічу пам’яті і кожен з них доторкнувся цього священного вогню – частинки вічного.

Впевнені, що ця пам’ятна дошка нагадуватиме майбутньому поколінню, заради чого загинув Полонський Віталій Анатолійович та Дмитрів Святослав Сергійович, та що означають такі поняття, як гідність, мужність, чесність, порядність і патріотизм.

Дякуємо за подвиг і вірність Україні!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.