КМДА Київська міська державна адміністрація


1 липня 2015

Закриття зміни у пришкільних таборах Подільського району

Закриття зміни у пришкільних таборах Подільського району

Ось і закінчилася табірна зміна в таборах з денним перебуванням дітей на базі навчальних закладів Подільського району. В цьому році на Подолі працювало 11 таборів. Під час зміни відпочили 622 юних подолян, з них 22 дітей отримали путівки на безоплатній основі.

Усі 18 днів зміни для юних відпочивальників були дуже насиченими.  Надовго запам’ятаються дітлахам екскурсії до музею братів Кличко, еколого-натуралістичного центру, пожежної частини; культпоходи в розважальні комплекси, кінотеатри, музичний театр для дітей та юнацтва, лісові прогулянки, спортивні змагання, веселі естафети, рухливі ігри, вікторини та квести, пізнавальні лекції, майстер класи та багато інших цікавинок.

Для всіх бажаючих здобути нові вміння і навички в таборах працювали шкільні гуртки, секції та гуртки Будинку дитячої творчості Подільського району: «Музичне містечко», «Текстильний дизайн»,  «Природа і фантазія», цирковий гурток «Шапіто», гурток виготовлення повітряних зміїв «Рожевий слон».

З цікавими театралізованими виставами в гості до відпочиваючих завітали театри «Добробут і злагода», «Вояж-престиж», майстри ігротехніки клубу за місцем проживання «Виноградар» презентували нові ігрові програми, поетеса-піснярка Зоя Ружин познайомила зі своєю творчістю та народними обрядами.

А найкращі спогади про відпочинок в шкільному  таборі - нові друзі, яких у кожного стало більше.

До нових зустрічей, дорогі друзі, наступного року!

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.