Головна  →  Новини  →  21 вересня 2015

Естафета єдності, звитяги та слави у рамках національно-патріотичного проекту учнівської молоді Києва "Нам Україна вище над усе!"

Естафета єдності, звитяги та слави у рамках національно-патріотичного проекту учнівської молоді Києва  "Нам Україна вище над усе!"

21 вересня в сквері Пам’яті „Небесній Сотні” Голосіївського району міста Києва, в рамках національно-патріотичного проекту учнівської молоді м. Києва "Нам Україна вище над усе!" відбулися урочистості з нагоди передачі прапора, який  побував у бойових діях у зоні проведення антитерористичної операції на сході України і був вручений школярам міста Києва  бійцями 14-ї окремої мотострілкової бригади Збройних Сил України.

21 вересня, у світі відзначається Міжнародний день миру, який був встановлений у 2002 році Генеральною Асамблеєю ООН. Це день, коли весь світ єднається заради однієї мети – мирного неба на всій планеті. Для України День миру має особливе значення. Адже сьогодні, усі українці мають одну спільну мрію – припинення бойових дій на сході нашої держави та відродження України –  незалежної, вільної, соборної, європейської.

Учні спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 85 Голосіївського району міста Києва передали естафету учням гімназії „Потенціал” Оболонського району.

Вручаючи славетний прапор Адамлюк Олександр президент районної ради старшокласників, зазначив, що для учнів шкіл Голосіївського району, була велика честь зберігати прапор 14-ї окремої мотострілкової бригади Збройних Сил України, який побував у бойових діях;  молодь столиці гідна того, щоб цей стяг майорів над нашим містом. Саме він, прапор, є символом незламності бойового духу, патріотизму, гордості, віри  в перемогу.

У заході взяли участь ветерани АТО учасники бойових, посадовці,  керівники навчальних закладів, учні та батьківська громадськість Голосіївського та Оболонського районів.

Учасників вітали кращі творчі колективи та переможці районних та міських конкурсів: зразковий художній колектив вокальний ансамбль „Весняночка”, вихованці дитячо-юнацької вокально-хореографічної студії „Світанок”.

Наприкінці у небо здійнялись синьо-жовті кульки та білі голуби на знак миру в Україні.

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку