Головна  →  Новини  →  7 жовтня 2015

НВК "Кияночка" - Допомога воїнам АТО

НВК "Кияночка" - Допомога воїнам АТО

25 вересня 2015 року у Навчально-виховному комплексі з поглибленим вивченням англійської мови «Кияночка» Шевченківського району міста Києва пройшов Благодійний ярмарок. Вихованці та учні підготували яскравий благодійний концерт, після якого розпочалось справжнє ярмаркування. Чого тільки не продавали: і фоторамки, і картини, і повітряні  кульки, і дитячі прикраси, і листівки, і смаколики. Все, що продавалось на ярмарку – зроблено дбайливими руками дітей та їх батьків. Адже кожен знав, що зібрані кошти підуть на підтримку 1-ого артдивізіону 93 бригади (46 бійців). Спільними зусиллями та великим бажанням допомогти дітьми та батьками «Кияночки» було зібрано 41 000 гривень.
На зібрані кошти було придбано необхідні речі: комплекти термобілизни, балаклави, флісові светри, набір інструментів, бензопила та медикаменти. Діти додали до посилки свої листи та малюнки зі словами підтримки, а також розписали прапор словами подяки.
Дякуємо за підтримку та небайдужість всім хто долучився до благодійної акції! Мирного нам неба, сил та здоров’я нашим бійцям! Слава Україні!

З повагою навчально-виховний комплекс з поглибленим вивченням англійської мови "Кияночка"

Перейти до спискуВерсiя для друку