Головна  →  Новини  →  26 квітня 2016

День відкритих дверей у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна

День відкритих дверей у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна

21 квітня 2016 року вкотре гостинно відчинилися двері Київського військового ліцею імені Івана Богуна перед учнями київських шкіл.

Керівництво ліцею завжди по-військовому відповідально підходить до проведення Дня відкритих дерей.  Хлопчаки з цікавістю розпитували психолога навчального процесу капітана Кузнєцову Ірину Володимирівну про правила прийому та умови навчання. Неабияке значення для них мало й ознайомлення з традіціями ліцею: проведенням Дня ліцею, самоврядування та уроків мужності, Шевченківських тижнів, вшануванням пам'яті Героїв Крут, відзначенням державних та релігійних свят.

Для відвідувачів була організована ознайомча екскурсія (екскурсоводами були безпосередньо ліцеїсти) по цьому навчальному закладу, в ході якої всі бажаючі змогли подивитися, як живуть ліцеїсти, де вчаться і чим займаються. Адже навчання у ліцеї відрізняється від звичайної школи. Та й живуть ліцеїсти по військовому розпорядку дня, де немає ніяких відхилень від військового статуту.

Під час екскурсії особливу увагу гостей привернули музей історії ліцею, кімната-музей Тараса Шевченка та кімната козацької слави. Наприкінці для відвідуівчів Київського військового ліцею в актовому залі пролунала концертна програма.

Можливо, серед гостей були й майбутні абітурієнти, які після відвідин ліцею приймуть рішення про вступ до нього.

Не виключено, що для тих, хто мріє про військову кар'єру,  стіни Київського військового ліцею імені Івана Богуна на кілька років стануть другою домівкою - місцем, звідки вони вийдуть вже зовсім іншими: дорослішими, змужнілими, готовими з гідністю служити Батьківщині.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку