Головна  →  Новини  →  6 березня 2014

Виставка Любій матусі Святошинський

Виставка Любій матусі Святошинський

Відповідно до плану роботи дошкільного відділу управління освіти Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації з 24 лютого по 11 березня 2014 року в приміщенні управлінні освіти проходить районна виставка творчих робіт «Любій матусі».

Виставка  спрямована на розвиток творчих здібностей дітей дошкільного віку, виявлення талановитих і обдарованих дітей, на підвищення, удосконалення професійної майстерності педагогів ДНЗ, виявлення, вивчення, узагальнення, поширення педагогічного досвіду та педагогічної творчості, забезпечення батьків компетентною інформацією про взаємодію родинного та суспільного виховання особистості.

На виставці представлено дитячі роботи, виготовлені дітьми, дітьми спільно з дорослими, окремими педагогами, педагогічним колективом, батьками, присвячені тематиці Міжнародного жіночого дня.

У підсумку проведення конкурсу компетентне журі визначатиме переможців виставки за номінаціями та нагородять переможців та призерів грамотами управління освіти Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку