Головна  →  Новини  →  16 січня 2017

В Оболонському районі міста Києва стартував управлінський Пілотний проект у рамках міжнародної співпраці «Проблеми науково-методичного супроводу становлення особистості учня в процесі його соціалізації в сучасному світі»

В Оболонському районі міста Києва стартував  управлінський Пілотний проект у рамках міжнародної співпраці «Проблеми науково-методичного супроводу становлення особистості учня в процесі його соціалізації в сучасному світі»

В рамках міжнародної співпраці, з метою розширення кола міжнародного партнерства у галузі освіти, ознайомлення педагогічних працівників району з освітніми системами країн зарубіжжя, розширення кола професійного спілкування, покращення взаєморозуміння, довіри та взаємодії між вітчизняними та зарубіжними представниками педагогічної спільноти, в районі відбулась зустріч з Ю Мі Гьон – заступником директора з виховної роботи та міжнародної співпраці середньої школи Сонджон у м. Сеулі (Республіка Корея).

Захід проведено  під егідою Федерації всесвітнього миру, в рамках укладеного Договору про співробітництво між Управлінням освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації та  Правлінням Федерації всесвітнього миру.

Учасниками заходу стали:

  • Ю Мі Гьон (м.Сеул),
  • Голова Правління Федерації всесвітного миру Ільєнко М.В;
  • Голова Правління Федерації жінок за мир у всьому світі  Коцеба Т.Ю.;
  • перекладач з корейської мови Бузу Л.І. (Республіка Молдова);
  • представники 13 загальноосвітніх навчальних закладів району – ЗНЗ №№14, 16, 18, 20, 157, 168, 210, 214, 225, 233, 240,252, НВК «Оболонь».

Пані Ю Мі Гьон познайомила учасників круглого столу із системою освіти Республіки Корея, поділилась власним досвідом  організації   виховної роботи в школі Сонджон (м.Сеул).

Учасники обговорили важливий напрямок методичної роботи щодо формування ціннісних  орієнтацій молоді сучасного світу.

Присутні висловили бажання  і надалі співпрацювати в галузі шкільної освіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку