Головна  →  Новини районів  →  23 травня 2017

«Ми любимо Україну! Ми захищаємо Україну! Ми - за майбутнє України!»

«Ми любимо Україну! Ми захищаємо Україну! Ми - за майбутнє України!»

 З  4 по 6 травня 2017 року учні 10-11-их класів Економіко-правового ліцею ІІ –ІІІ ступенів Деснянського району міста Києва взяли участь у ХХІІ  Всеукраїнському Військово-патріотичному зборі,  який відбувся в місті Житомир на базі знаменної 95-ї аеромобільної бригади, бригади «кіборгів»-захисників Донецького аеропорту.

Збір проходив за підтримки Міністерства оборони України, Генерального Штабу ВСУ та Всеукраїнської громадської організації «Громадський Рух «За майбутнє». Гаслом цих зборів стали чудові слова: «Ми любимо Україну! Ми захищаємо Україну! Ми - за майбутнє України!»

Головною подією Збору стала воєнізована естафета, під час якої учні загальноосвітніх навчальних закладів з усієї України, студенти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка продемонстрували свої уміння у змаганнях різних напрямів: військовому, медичному, спортивному та культурно-розважальному. Дуже цікавим, хоча й важким, виявилося навчання на смузі підготовки десантників: учні отримали можливість стрибати з парашутів, розбирати-збирати автомати і снайперські гвинтівки, надавати першу медичну допомогу пораненим.

У загальному підсумку за результатами всіх змагань  наші ліцеїсти посіли ІІ почесне місце.

Висловлюємо подяку заступнику директора з виховної роботи навчального закладу Скринник Мирославі Віталіївні за підтримку та натхнення і вчителю предмета «Захист Вітчизни» Медвецькому Юрію Олександровичу  за підготовку команди  учнівської молоді ліцею  до цих серйозних змагань.

Ліцеїсти вкотре підтвердили свій високий статус. І зрозуміло, що залишились тільки позитивні враження.

Так тримати!  

                                                                                        

Перейти до спискуВерсiя для друку