Головна  →  Новини районів  →  12 жовтня 2017

Wir bedanken uns bei Innen! Bis zum Treffen in Deutschland

Wir bedanken uns bei Innen! Bis zum Treffen in Deutschland

Дякуємо Вам! До зустрічі в Німеччині! Саме ці слова лунали вчора у стінах спеціалізованої школи №14, яку очолює молодий  перспективний керівник Лосенко О.П.

На сцені  стояли німецькі хлопці і дівчата. Делегація  педагогів і учнів  в складі 20-ти  осіб  10 днів перебували у школі. Українські родини радо прийняли іноземних гостей. Надзвичайно тепло і затишно було у залі, де зібрались батьки, учні, педагоги, гості. Це був  останній жовтневий вечір прощання.  Пан Йегле , координатор німецької мови та шпрахдипломних шкіл України, представник Центрального відомства Освіта за кордоном; програмний вчитель німецької мови, співробітник німецького посольства пан Крістіан Хантке; проректор університету ім.Сальвадора Далі пані Міла Володимирівна Орлова  висловили захоплення  17-річною  підтримкою   педагогами школи   зв'язків з німецькими  освітянами  та  щорічною участю в програмах учнівського обміну. Висловлюючи щиру вдячність заступнику директора з іноземних мов, вчителю-методисту німецької мови Ліпіній Н.В – незмінному організатору щорічних  учнівських обмінів, наголосили на  те, що саме молодіжні обміни є  запорукою  майбутніх дружніх стосунків двох держав. 

«Дорога моя родино!» - так щиросердечно звертались  німецькі школярі до сімей, в яких проживали під час перебування у Києві,  згадували екскурсії, розваги, спільні справи і дякували за смачну їжу.

До зустрічі у квітні! - німецька молодь запросила своїх українських друзів відвідати  місто  Піннеберг. Спільний запальний танок об'єднав дві нації. 

Перейти до спискуВерсiя для друку