Головна  →  Новини  →  30 листопада 2017

Конкурс стартапів " Smart deviсes-2017 "

Конкурс стартапів " Smart deviсes-2017 "

25-26 листопада у Центрі творчості пройшов  конкурс стартапів " Smart deviсes-2017 ", у якому взяли участь 30 майбутніх інженерів-конструкторів, IT-спеціалістів, дизайнерів та маркетологів. Шість команд - шість винахідницьких ідей, які були реалізовані протягом одного дня. Презентація відбулася у неділю 26 листопада о 10.00, куди були запрошені всі бажаючі. Хто хотів доторкнутися до світу сучасних девайсів!

У другий день   конкурсу презентацію наших шести команд оцінювали тридцять учасників, батьки та висококваліфіковані члени жюрі: Дубовецький Юрій Олександрович, начальник управління освіти Святошинської районної у м.Києві державної адміністрації; Дзюба Сергій Миколайович, директор з розвитку STEM-центр "Сократ"Светлана Рослякова, директор Центру творчості дітей та юнацтва Святошинського району та Пустільнік Світлана Анатоліївна, методист Центру творчості.
       Робота почалася! Всі проекти було представлено дуже емоційно та дружно! Юні маркетологи та дизайнери спробували зробити свої бізнес-ідеї цікавими для інвесторів. Наші члени жюрі, які були у ролі інвесторів, відзначили найреалістичніші проекти, які можливо було б втілити в життя.

        Ось і наші переможці! Перше місце у конкурсі стартапів "Smart devices-2017" виборола команда помаранчевих у складі: Кондрашина Олексій, Кравченко Марина, Семеренко Володимир, Хоменко Анатолій, Малий Максим, яка презентувала проект "Keep velo distance", що надає можливість велосипедисту відчути наближення транспорту, навіть, якщо він у навушниках та іще декілька  додаткових функцій. (Ментор Богдан Войнаровський).

         Друге місце у конкурсі стартапів "Smart devices-2017" виборола         команда темно-синіх у складі: Мельников Василь, Кийко Богдан,  Соболькова Влада, Когут Антон, яка презентувала проект "Boom-boom" system, що вирішує проблему захисту квартири чи будинку від грабіжників. (Ментор Костянтин Мульганов). А головне, що ця команда отримала замовлення на виготовлення цього пристрою від начальника управління освіти Юрія Дубовецького. Юні винахідники, так тримати!

Третє місце у конкурсі стартапів "Smart devices-2017" виборола команда зелених у складі: Кудрявцев Лев, Колесніченко Антоніна, Штефанюк Максим, Ступак Дмитро, Юрченко Роман з проектом "Air for baby", що вирішує проблему контролю вологості та температури без участі батьків у приміщенні, де знаходиться дитина. (Ментор Костянтин Ватиль).

Жовта команда у складі: Компанієць Артем, Нечипоренко Андрій, Швець Олександр, Гладун Даніїл, Брановицька Євгенія  презентували проект "Smart glass" для вирішення проблем пересування сліпих людей. (Ментор Пус Кирило).  Дякуємо команді та всім, хто за них вболівав!

        Команда синіх у складі: Коломієць Іван, Шкоденко Костянтин,Шептокіта Михайло, Голота Назар, Хиля Каріна презентували проект "Smart parktronik system", що вирішував проблему розрахунку гальмівного шляху до безпілотних автомобілів при кліматичних змінах.(Ментор Наливайко Валерій Савелійович).

        Команда фіолетових у складі: Баранов Георгій, Черних Єва, Строцький Антон, Юрченко Євген, Мартинчук Богдан презентували проект "Safe water supply" це розумний водопровід, що вирішує проблему затоплення ванних кімнат та при подальшій доробці і зможе запобігти затопленню кімнат. (Ментор Ілля Білоус).

 І окреме спасибі нашому дизайнеру Макаровій Катерині за створення макету дипломів та наших логотипів!

Нагадуємо, що конкурс організовано та проведено на базі  STEAM-лабораторії Центру творчості дітей та юнацтва Святошинського району міста Києва! Виховуємо інженерів, конструкторів, винахідників! Запрошуємо на навчання!

Перейти до спискуВерсiя для друку