Головна  →  Новини  →  5 травня 2018

Призначення персональних стипендій Київської міської ради для учнів закладів загальної середньої освіти столиці

Призначення персональних стипендій Київської міської ради для учнів закладів загальної середньої освіти столиці

З 5 травня по 15 червня 2018 року триває відбір претендентів на призначення персональних стипендій Київської міської ради для обдарованих учнів закладів загальної середньої освіти столиці.

Стипендії призначаються відповідно до рішення Київської міської ради від 15.03.2012 № 207/7544 «Про персональні стипендії Київської міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей міста Києва». Право на отримання стипендії мають учні 8-10 класів 2017-2018 навчального року, які мають високий рівень успішності (9-12 балів) з базових дисциплін, що підтверджується табелем про успішність; є призерами Всеукраїнських та міських предметних олімпіад, Всеукраїнського та міського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, міжнародних конкурсів.

Кандидатури учнів для призначення персональних стипендій подаються через управління освіти районних в м. Києві державних адміністрацій за рекомендацією керівників закладів загальної середньої освіти шляхом направлення листа-клопотання до Комісії та підтверджуючих документів на кожного з кандидатів.

Кандидатури учнів закладів загальної середньої освіти, яким призначені стипендії Президента України, Кабінету Міністрів України тощо, на отримання персональних стипендій Київської міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей м. Києва Комісією не розглядаються.

Засідання конкурсної комісії відбудеться в період з 25 червня по 2 липня 2018 року.

Персональна стипендія призначається терміном на один навчальний рік.

Телефон для довідок 279 89 10.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку