Головна  →  Новини  →  17 березня 2014

Музично-літературне свято «Хай розквітає та земля, яку сходив колись Тарас малими босими ногами»

14 березня 2014 року у Центрі дитячої та юнацької творчості Деснянського району з нагоди відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка відбулося тематичне музично-літературне свято «Хай розквітає та земля, яку сходив колись Тарас малими босими ногами».

На свято завітали гуртківці зразкових художніх колективів студії образотворчого мистецтва «Мальви», ансамблю інструментальної музики «Гармонія» та театрального гуртка «Крок вперед», педагоги Центру дитячої та юнацької творчості, батьки та учні спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 202 з поглибленим вивченням природничо-математичних наук Деснянського району.

Під час заходу діти дізналися про перебування Тараса Шевченка у Києві, слухали поезію Кобзаря у виконанні педагогів ЦДЮТ Тарасенко Є.В. та Федорчук Н.В., вихованців театрального гуртка «Крок вперед» (керівник Рудницька Л.В.), слухали музичні композиції покладені на слова Т.Шевченка у виконанні ансамблю сопілкарів ансамблю «Гармонія» (керівник Платовська Т.Є.). Усі бажаючі переглянули виставку фоторобіт завідуючої відділу гуманітарної та екологічної роботи Санковської І.М., присвячену 200-річчю від дня народження Т.Г. Шевченка.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку