Головна  →  Новини  →  10 липня 2018

У київських садочках розпочалася програма із ремонту тіньових навісів та дитячих майданчиків

У київських садочках розпочалася програма із ремонту тіньових навісів та дитячих майданчиків

Цьогоріч Київрада виділила 38 мільйонів гривень для відновлення та ремонту тіньових навісів та ігрових майданчиків дошкільних закладів освіти. Про це повідомила голова постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганна Старостенко.

«Цьогоріч ми започаткували нову програму, що реалізовується у столичних освітніх закладах, а саме: «Ремонт тіньових навісів та дитячих майданчиків». До нас надійшло багато звернень киян із проханням приділити увагу цим елементам дошкільного дозвілля у наших садочках», – повідомила Ганна Старостенко.

За її словами, окрема програма «Ремонт тіньових навісів та дитячих майданчиків» триватиме не один рік.

«Цьогоріч у всіх районах буде здійснено такі роботи на суму майже 38 мільйонів. Звісно, не можна за один рік охопити всі заклади, які потребують таких робіт. Переконана, що і наступного року ми продовжимо підвищувати комфорт та безпеку дітей у садочках», – зауважила Ганна Старостенко.

Нагадаємо, що згідно із комплексною програмою «Освіта Києва. 2016-2018 рр.» у Києві виконуються 13 програм: «Заміна вікон», «Підготовка до роботи в осінньо-зимовий період», «Підготовка до нового 2018-2019 навчального року», «Придбання комп’ютерної техніки», «Відновлення роботи груп у ДНЗ», «Дріб’язок на побутові потреби», «Капітальний ремонт спортивних залів з допоміжними приміщеннями», а також шість нових: «Протипожежні заходи», «Новий освітній простір», «Придбання ігрових майданчиків у ЗДО», «Капітальний ремонт ігрових майданчиків у ЗДО», «Забезпечення архітектурної доступності до навчальних закладів м. Києва», «Створення профільних STEM та STEAM». На реалізацію програм передбачено понад 1 мільярд гривень.

Перейти до спискуВерсiя для друку