КМДА Київська міська державна адміністрація


28 січня 2019

Прозоро та об'єктивно: учні продемонстрували свої знання з географії та біології використовуючи комп’ютерні технології!

Прозоро та об'єктивно: учні продемонстрували свої знання з географії та біології використовуючи комп’ютерні технології!

У Києві стартував ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у новому форматі

Цього року Київська МАН кардинально змінила формат проведення контрольних робіт, застосувавши технологію зовнішнього незалежного оцінювання у вигляді комп'ютерного тестування. Такі новації стали можливими завдяки тісній співпраці Київської МАН із КНП «Освітня агенція міста Києва», районними управліннями освіти, РНМЦ, школами міста за підтримки Департаменту освіти і науки м. Києва. 

26 та 27 січня відбулися перші контрольні роботи, під час яких учні столиці демонстрували свої знання з географії та біології із застосуванням комп’ютерних технологій. 

Запровадження сучасного інструментарію оцінювання знань з використанням можливостей новітніх технологій мінімізує вплив людського фактору, забезпечує прозорість та об`єктивність процесу. Ще одним безсумнівним аргументом на користь проведення контрольної роботи у форматі комп’ютерного тестування є те, що свої результати конкурсанти могли побачити на сайті Київської МАН майже одразу після проведення роботи.

Київська МАН – це спільнота найрозумніших та найталановитіших дітей столиці. І щоб працювати з ними, потрібно постійно оновлюватися відповідно до швидкості змін оточуючого інформаційного світу. Для виховання інтелектуальної еліти мають застосовуватися найкращі світові практики освітнього процесу, спрямовані на розвиток таланту та креативності кожної дитини, а також формування впевненості та вміння переконувати світ.

Щиро бажаємо всім цьогорічним учасникам ІІ (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту найкращих результатів та перемоги у конкурсі!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.